Getonnet logo

Getonnet logo

Om oss

ArkitektumWeb er webavdelingen til Arkitektum AS, og totalt er vi 9-ansatte som kan hjelpe deg med å bli godt synlig på nett og gi kundene dine gode opplevelser når de kommer på besøk; enten til nettsiden din eller i sosiale medier.

Vi har levert nettsider siden oppstarten av Arkitektum i 2008, men i 2013 ble dette arbeidet styrket med etableringen av en egen webavdeling med fokus på utvikling av nettsidr.

De fleste nettsidene vi leverer er basert på verdens mest brukte publiseringsverktøy, wordpress, som er et brukervennlig og fleksibelt verktøy med mange muligheter for funksjonalitet. Vi tilpasser ferdige designmaler eller skreddersyr designet helt etter dine ønsker. Det kommer an på budsjettet ditt.

Pris på nye nettsider fra oss ligger vanligvis et sted mellom kr 20-80 000, men vi skreddersyr alltid et detaljert tilbud til deg tilpasset ditt budsjett og dine behov.

I tillegg bygger vi også skreddersydde nettsider fra bunnen av for spesielle behov.

Hvordan jobber vi

Din egen prosjektleder vil sørge for at alle involverte er på samme planet og er enige om hva som faktisk skal lages og innenfor hvilken tidsramme.

Steg i prosessen prosjekt ny web:

  1. Spesifikasjon
  2. Valg av publiseringsløsning og designmetode
  3. Teknisk oppsett og utvikling av nettsiden
  4. Produksjon av innhold og opplæring
  5. Oppsett av nettstatistikk, evt ekstra tiltak for økt synlighet
  6. Lansering av nettsidene
  7. Drift, oppfølging og evt support

Faglig oppdatert

Vi i ArkitektumWeb bruker mye tid på å holde oss oppdatert faglig, slik at vi kan foreslå gode løsninger for deg – ikke bare lage det du spør om.  Våre ansattes kompetanse spenner vidt fra det rent tekniske til kompetanse om godt innhold, brukervennlighet, personvern og markedsføring generelt.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Getonnet logo


Besøksadresse:
Ringsevja 2,
3830 Ulefoss

Telefon: 35 90 15 00

Epost: hei@getonnet.no Personvernerklæring